Monday, November 12, 2012

Bio Ever Nano Cream Menyeimbangkan Hormon


Keistimewaan Bio-Ever Nano Cream
Ia menggunakan sistem bioteknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano yang dirumuskan ke dalam liposom melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Oleh itu, ia sangat berkesan dan tindak balasnya nampak ketara dalam masa yang singkat.

Bio Ever Nano Cream ini adalah 100% dari herba iaitu ekstrak (SPF++) pegaga, daun kaduk, pitera beras, soya bean, aloe vera dan ginseng. Ianya sangat halus dan cepat meresap ke dalam salur darah. Ia akan membawa kebaikan-kebaikan ekstrak herba-herba tersebut bersama-sama dengan oksigen (perjalanan darah yg lancar bermakna oksigen juga banyak di bawa bersama). So sel-sel kita akan diperkaya dengan kebaikan ekstrak herba-herba tersebut dan juga oksigen. Bila sel-sel kita banyak oksigen dan cukup nutrien, ia ' terpaksa' jadi sihat dan segar.

Bio-Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal. Ia membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif. Di samping itu, ia juga membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya.

APA ITU HORMON?
Hormon adalah bahan kimia yang membawa mesej dari kelenjar kepada sel-sel dalam tisu atau organ dalam badan. Mereka juga mengekalkan tahap kimia dalam aliran darah untuk membantu mencapai homeostasis, yang merupakan keadaan stabil atau keseimbangan dalam badan. Hormon adalah penting kepada tubuh badan kerana ia mengawal segala aktiviti tubuh badan. Oleh itu, setiap insan perlu mengamalkan pemakanan seimbang bagi memastikan tahap kesihatan berada dalam keadaan yang baik.

Fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut:
 1. Penting dalam kesihatan kulit – lebih tegang, anjal, licin dan cerah berseri.
 2. Tampak muda dan membuatkan anda kelihatan lebih menikmati kehidupan.
 3. Membuatkan lelaki, LELAKI dan wanita, WANITA.
 4. Meningkatkan prestasi seksual dan kesuburan.
 5. Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran.
 6. Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan.
 7. Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam.
 8. Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungsi sendi.
 9. Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal kemurungan.

Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang adalah perubahan dari segi:
 1. Berat badan atau bentuk badan.
 2. Daya ingatan menjadi lemah.
 3. Berkurangan tenaga.
 4. Kulit wajah cepat menjadi kedut, hilang seri, kusam, kurang anjal.
 5. Rambut gugur, tidak bermaya.
 6. Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul.

PENTING:
 1. Dapatkan nasihat doktor sekiranya berlaku ketidakserasian kerana tahap kesihatan dan sensitiviti kulit seseorang adalah berbeza.
 2. Minum air yang banyak untuk membantu proses detiksifikasi (> 3L/hari).

No comments:

Post a Comment